Ehkä sinulla on joskus varauskalenterissasi tyhjää tilaa. Pikamarkkinointityökalulla täytät kalenterisi vapaat ajat kutsumalla asiakkaitasi käymään uudelleen. Pikamarkkinointityökalulla löydät helposti asiakkaasi, joiden edellisestä käynnistä on kulunut sopiva aika. Lähettämäsi tarjouksen perusteella saatat hyvinkin saada tyhjän tilan täytettyä.

Näin käytät pikamarkkinointia:

  1. Mene ”asiakkaat” – välilehdelle ja klikkaa pikamarkkinointi -painiketta.39_francisco-Miller, McLaughlin and Cassin - Stellar - Mozilla Firefox_004Oletuksena työkalu löytää ne asiakkaasi, jotka ovat käyneet viimeksi 1 – 2 kuukautta sitten. Pikamarkkinointihaku rajaa automaattisesti pois ne, jotka ovat kieltäneet markkinoinnin tai joille olet lähettänyt sähköpostia viimeisen seitsemän päivän aikana. Näitä rajauksia ja muita valintoja voit muuttaa sivulle aukeavasta tarkennetun haun laatikosta ja tehdä uuden haun painamalla ”hae” painiketta.
  2. Valitse ne asiakkaat, joille haluat lähettää postia ja paina ”Lähetä sähköposti”
    39_francisco-Miller, McLaughlin and Cassin - Stellar - Mozilla Firefox_006
  3. Tietokone avaa sähköpostiohjelmaasi uuden sähköpostin, mikä on osoitettu valitsemillesi henkilöille. Voit nyt kirjoittaa ja lähettää haluamasi viestin.
    Write: Bald n' Beautiful: Muutama tarjousaika ensi viikon tiistaille. Varaa aika nyt, niin saat hoitotuotteen puoleen hintaan_008