Näin poistat kassasta vanhentuneet asiakastiedot. Asiakkaiden massapoistopainike (poista valitut) näkyy vain käyttäjillä, jotka on asetettu yrityksen pääkäyttäjiksi. Pelkkä käyttäjän ylläpito-oikeus ei riitä. Jos jollekin käyttäjälle tarvitsee lisätä pääkäyttäjäoikeus, ota yhteyttä Kaunottaren tukeen.

  1. Valitse asiakasvälilehdeltä ”Tarkennettu haku”
  2. Syötä kenttään ”Ei-aktiivinen jälkeen” päivämäärä, jota vanhemmat asiakkaat haluat hakea ja klikkaa ”Hae”
  3. Tarkista valitut asiakkaat ja asiakkaiden viimeisimmän liitetyn kuitin päivämäärä (edellinen käynti) sekä viimeisin asiakaskortin päivityspäivämäärä, jotta varmistut haun menneen oikein. Poistettuja asiakkaita ei ole mahdollista palauttaa.
  4. Klikkaa ”Poista valitut”. Painiketta ei näy, jos tunnuksellasi ei ole yrityksen pääkäyttäjäoikeutta. Pelkkä ylläpito-oikeus ei riitä.
  5. Vahvista asiakkaiden poisto. Turvallisuuden vuoksi ”Poista valitut” toimintoa on ainakin toistaiseksi rajoitettu siten, että se poistaa maksimissaan 50 asiakasta kerrallaan. Jos sinulla on hyvin paljon poistettavia asiakkaita, voit klikata ”Poista valitut” painiketta uudelleen, jolloin se poistaa seuraavan 50 asiakkaan erän.